Säsongsavslutning med vinnarsamtal

LottoNytt avrundar säsongen med finbesök i studion när vinnarkommunikatör Pierre Jonsson gästar. Pierre blir satt på prov med ett quiz i Andra Chansen-historia. Vi får även höra när Natalie ringer upp en av vinnarna från 1 maj.

Sambatakter i LottoNytt efter Andra Chansen-dragningen

Lottonytt firar 20 nya miljonvinnare med sambadans i studion. Vinnarkommunikatören Natalie gästar programmet för att berätta om hur det går att kontakta de nyblivna miljonärerna.

Full fart i veckans LottoNytt

Annika Duckmark fortsätter prova på nya saker i LottoNytt. Den här gången är det full fart i en folkracebil som gäller. Hon träffar även Marcus som drivit ett spelombud i sex år och nyligen sålde en miljonvinst på Lotto.

Annika går på knock i LottoNytt

I vårens andra avsnitt av LottoNytt får Annika Duckmark får träna kampsport med Enrique, som är en fena på MMA. Dessutom ringer hon upp en av miljonvinnarna från Andra Chansen i höstas.

Säsongens första avsnitt av LottoNytt

Nu är vårens första avsnittet av LottoNytt här. Häng med i uppladdning inför dragningen av Andra Chansen 1 maj. Vinnarkommunikatör Pierre Jonsson berättar om hur dragningen fungerar och programledaren Annika Duckmark möter sina rädslor i höghöjdsbanan.

Läs mer om Andra Chansen

Vad är LottoNytt?

LottoNytt är en webbserie som ger dig svar på frågorna inför och efter Andra Chansen-dragningen. Annika Duckmark som tidigare varit programledare för Lotto guidar oss genom ett nytt program varje vecka.

Du får bland annat koll på hur Andra Chansen fungerar, vi tar tempen på stan inför dragningen och vinnarkommunikatörerna bjuder på lite härliga vinnarhistorier.