Skicka en present online

Letar du efter en passande present som går att beställa och skicka online?  En gåva som är enkel att skicka och alltid uppskattas att få är en lott med chans på en storvinst. Triss och Skrapspel går att beställa online – och ger chans att vinna upp till en miljon direkt på skrapet. 

Tillfällen när en lott passar som present

Det finns många anledningar när det passar att skicka några lotter: När du vill gratulera på födelsedagen eller namnsdagen. För att tacka för senast eller för hjälpen. Som uppmuntran till någon som är sjuk eller behöver lite pepp. Listan kan göras ännu längre. Du vet själv bäst när och till vem det passar att skicka en vinstchans tillsammans med en personlig hälsning från dig.

Ge bort lotter

Triss är en uppskattad present online

Triss är alltid redo att sprida spänning och glädje – med chans att vinna upp till en miljon direkt på skrapet eller 100 000 kronor i månaden i 25 år.

Beställ nu – med leverans när du vill

När du ger bort Triss anger du det datum och den exakta tid som du vill att lotterna ska levereras. Din gåva skickas med sms eller e-post och din mottagare väljer att skrapa lotten online eller hämta ut den i butik. Mer om hur du ger bort Triss online hittar du i Triss spelguide.

Högtider och tillfällen att ge bort Triss

Triss har för många blivit en naturlig del under flera av årets högtider, som julen och påsken. Även under alla hjärtans dag, mors dag och fars dag är Triss en uppskattad present online – både att ge bort och att få. 

Ge bort Triss

Skrapspel – lotter med lång spänning

Med våra Skrapspel  som digital present ger du bort lång spänning med chansen att vinna upp till en miljon kronor. Eftersom lotterna i övrigt skiljer sig åt, kommer du garanterat bland våra sex Skrapspel att hitta en lott som passar just den du vill skicka en present online.

Vilket Skrapspel passar bäst till din mottagare?

Till den som tycker om att lösa korsord passar SkrapKryss. Till alla bingoälskare har vi SkrapBingo. Med Skrap PAC-MAN levererar du en nostalgitripp från 80-talet. SkrapLotto och SkrapKeno passar både för den som redan kan och spelar våra klassiska nummerspel och den som är nybörjare. Skrap7:an är vårt senaste Skrapspel och här gäller det att hitta 7:an på olika sätt.

Hitta din favorit bland alla lotter.

Ge bort Skrapspel