Påsklotter – fixa påskpresent online

Mellan den 28 och 31 mars firar vi påsk under 2024. Letar du efter den bästa påskpresenten att ge till nära och kära? Till den du inte kan träffa under påskdagarna är det perfekt att skicka digitala påsklotter, tillsammans med en påskhälsning. 

Det är en uppskattad gåva oavsett vem du vill uppvakta – flickvän, pojkvän, mamma, pappa, släkt, vänner med flera. Här får du tips på en färgglad påskpresent med extra mycket spänning.

Påsklotter är en modern påskgåva – med gammal tradition

Varför och hur vi firar påsk är en blandning av gammalt och nytt, av kristen tro och folkliga seder. Inom kyrkan är Jesus död och uppståndelse i fokus. Många andra inslag under påsken har med våren att göra. Exempelvis har ägg fått en central roll för att hönorna börjar värpa igen på våren, och efter fastan fanns det därmed gott om ägg.

För många hör numera också Triss till påsktraditionen. Det är en perfekt liten gåva som sprider spänning och glädje. Och som av vuxna antagligen uppskattas mer än godis. 

Alla Triss och Skrapspel går att ge bort påskpresent online – och ger chans att vinna upp till en miljon direkt på skrapet. 

Swisha en påsk-Triss

Du kan även swisha en Triss 30 kr i påsk, utan att du behöver skapa en inloggning. Skriv en personlig hälsning och betala med Swish-appen. Mottagaren hämtar sin lott online eller i butik. Swisha en Triss

Ge bort påsklotter

Triss är en uppskattad påskpresent

Triss är redo att framföra dina påskhälsningar och sprida spänning mitt i påskfirandet – påsklotter med chans att vinna upp till en miljon direkt på skrapet, eller maxvinsten på 100 000 kronor i månaden i 25 år på klöverskrapet.


Ge bort påsklotter nu och ange det datum och den tid som du vill att lotterna ska levereras. Passar det bäst på skärtorsdagen, påskafton eller någon annan dag? Du väljer själv exakt när din gåva ska levereras, per sms eller e-post. Din mottagare kan då välja att skrapa påsklotten online eller hämta ut sin Triss i butik. Mer om hur du ger bort Triss hittar du i spelguiden.

Fler högtider att ge bort Triss

Triss har för många blivit en naturlig del under flera av våra högtider, där Triss som julklapp är den största högtiden. Även under alla hjärtans dag, mors dag och fars dag är Triss en uppskattad present online – både att ge bort och att få. 

Ge bort Triss

Skrapspel – lotter med lång spänning

Med våra Skrapspel  som påskpresent ger du bort lång spänning med chansen att vinna upp till en miljon kronor. Eftersom lotterna i övrigt skiljer sig åt, kommer du bland våra sex Skrapspel garanterat att hitta en lott som passar just den du vill skicka en gåva i påsk.

Vilket Skrapspel passar bäst till din mottagare?

Till den som tycker om att lösa korsord passar SkrapKryss. Till alla bingoälskare har vi SkrapBingo. Med Skrap PAC-MAN levererar du en nostalgitripp från 80-talet. SkrapLotto och SkrapKeno passar både för den som redan kan och spelar våra klassiska nummerspel och den som är nybörjare. Skrap7:an är vårt senaste Skrapspel och här gäller det att hitta 7:an på olika sätt.

Hitta din favorit bland alla lotter.

Ge bort Skrapspel