Mors dag 2024

Den 26 maj 2024 är det dags att uppmärksamma alla fantastiska mammor. Letar du efter en passande present? Vad sägs om att ge din mamma chansen att skrapa fram en miljonvinst.  

Träffar du inte din mamma på mors dag kan du skicka digitala lotter tillsammans med en hälsning. Ska du själv överlämna din present kan du såklart också köpa med dig några av våra olika skraplotter i butik.

Ge bort lotter

Triss är en uppskattad mors dag-present

Triss har en lott framtagen just för mors dag – som ger din mamma ännu fler chanser att vinna 5 miljoner. Dessutom finns chansen att vinna upp till 100 000 kronor i månaden i 25 år för den som skrapar fram tre klöversymboler.

Beställ nu med leverans på mors dag

Beställ vilka lotter du vill skicka och ange vilken tid på mors dag du vill att presenten ska levereras. Passar det bäst på direkt på morgonen eller senare under dagen? Mer om hur du ger bort Triss hittar du i spelguiden.

Fler tillfällen och högtider att ge bort Triss

Triss har för många blivit en naturlig del under flera av våra högtider, där Triss som julklapp är den vanligaste, men även påsken är stor. Även under alla hjärtans dag och fars dag är Triss en uppskattad present online – både att ge bort och att få. 

Ge bort Triss