Mors dag 2024

Den 26 maj 2024 är det dags att uppmärksamma alla fantastiska mammor. Letar du efter en passande present? Vad sägs om att ge din mamma chansen att skrapa fram en miljonvinst.  

Träffar du inte din mamma på mors dag kan du skicka digitala lotter tillsammans med en hälsning. Ska du själv överlämna din present kan du såklart också köpa med dig några av våra olika skraplotter i butik.

Ge bort lotter

Triss är en uppskattad mors dag-present

Triss har en lott framtagen just för mors dag – som ger din mamma ännu fler chanser att vinna 5 miljoner. Dessutom finns chansen att vinna upp till 100 000 kronor i månaden i 25 år för den som skrapar fram tre klöversymboler.

Beställ nu med leverans på mors dag

Beställ vilka lotter du vill skicka och ange vilken tid på mors dag du vill att presenten ska levereras. Passar det bäst på direkt på morgonen eller senare under dagen? Mer om hur du ger bort Triss hittar du i spelguiden.

Fler tillfällen och högtider att ge bort Triss

Triss har för många blivit en naturlig del under flera av våra högtider, där Triss som julklapp är den vanligaste, men även påsken är stor. Även under alla hjärtans dag och fars dag är Triss en uppskattad present online – både att ge bort och att få. 

Ge bort Triss

Ge bort skraplotter med lång spänning

Med våra Skrapspel  som present på mors dag ger du bort lång spänning. Det finns sex lotter att välja mellan och du kommer garanterat hitta en lott som passar just din mamma, eftersom de alla skiljer sig åt med olika inriktning. Men alla Skrapspel ger chansen att vinna upp till en miljon kronor direkt på skrapet.

Vilket Skrapspel passar bäst till din mottagare?

Till den som tycker om att lösa korsord passar SkrapKryss. Till alla bingoälskare har vi SkrapBingo. Med Skrap PAC-MAN levererar du en nostalgitripp från 80-talet. SkrapLotto och SkrapKeno passar både för den som redan kan och spelar våra klassiska nummerspel och den som är nybörjare. Skrap7:an är vårt senaste Skrapspel och här gäller det att hitta 7:an på olika sätt.

Hitta din favorit bland alla lotter.

Ge bort Skrapspel