Behöver du hjälp med att hitta rätt?

Mitt namn är Nils van der Poel och jag är Miljardärskonsult. Nu kan du ansöka om en konsultkvart med mig. På den kvarten kommer vi tillsammans gå igenom en av dina stora drömmar, och jag kommer hjälpa dig att hitta motivationen till att hålla den drömmen vid liv.

Du kanske redan har bestämt dig vad du ska göra om du vann en miljard, fast saknar den sista knuffen eller stödet för att ta drömmen vidare? Eller behöver du kanske hjälp med de allra första stegen för att kunna formulera din stora dröm? Oavsett vad, så tycker jag att du ska ta chansen.

Jag är övertygad om att den metoden jag använde för att sätta upp mina mål och realisera mina drömmar som idrottsman, går att översättas till andra drömmar som inte existerar inom idrottens värld. För mig handlade det om att bli bäst i världen på skridskor, men vad handlar det om för dig?

För att förverkliga min dröm behövde jag hitta ett sätt som motiverade mig själv för att kunna orka träna de sju timmar per dag som krävdes. Jag började deala med mig själv helt enkelt. Tränade jag en timme extra en dag, då fick jag äta precis vad jag ville. Som t.ex. wienerbröd. Vad motiverar dig?

Du får min odelade uppmärksamhet i 15 minuter. Och tillsammans kommer vi realisera din dröm och hitta vilken miljardär du skulle vara. Vi hörs!

Nils van der Poels signatur
Gå tillbaka till huvudsidan