Så här kommer du igång online

För att spela Lotto, Eurojackpot, Triss och alla andra turspel hos oss behöver du ett spelkonto. Med ett spelkonto skapat online kan du spela både online och i butik. Har du redan ett spelkonto skapat i en spelbutik behöver endast komplettera med en e-postadress för att skapa en inloggning online.

1. Skapa inloggning

Du behöver ha BankID för att identifiera dig när du skapar din inloggning. Då vet vi också att du är över 18 år och folkbokförd i Sverige. När din inloggning är klar skickar vi ett mejl, så att du kan verifiera din mejladress.

2. Välj insättningsgränser

Insättningsgränserna är ett tak för hur mycket du själv som max vill kunna föra över till ditt spelkonto – per dag, vecka och månad. Gränserna finns för att ge dig koll och minska risken att du spelar för mer än du tänkt. Hur ofta och hur mycket du sätter in är helt upp till dig, så länge den totala summan är inom dina gränser.

Väljer du exempelvis 200 kr per dag, 600 kr i veckan och 1 200 kr i månaden kan du sätta in 200 kr max tre dagar samma vecka. Och du kan sätta in 600 kr under två veckor per månad, sedan har du nått din månadsgräns. 

 

Vill du kunna spela flerveckorsspel – tänk då på att sätta en dagsgräns som är minst lika stor som kostnaden för flerveckorsspelet.

 Insättningsgränserna kan du ändra när du vill i Min profil. Höjningar börjar gälla efter 72 timmar. Sänkningar börjar gälla direkt.

3. Gör en insättning

Du har bankkort, Swish, internetbank eller Masterpass att välja mellan när du ska göra en insättning. (I appen finns endast bankkort och Swish.) Ditt saldo finns alltid att se vid klick på ditt namn i huvudmenyn, när du är inloggad.

4. Börja spela

Nu är du redo att börja spela online. Gå till huvudmenyn för att välja ett av våra nummerspel eller någon av alla våra lotter. Lycka till!

Läs mer om hur du väljer insättningsgränser, sätter in pengar och lägger ditt första spel på kom igång-sidan

Skapa inloggning

Fördelar som kund online

När du har ett spelkonto online får du tillgång till flertalet tjänster, exempelvis kan du välja att få en personlig rättningsupplevelse på mejl och påminnelser när flerveckorsspel går ut. Här hittar du samlad information om de fördelar som finns med att ha ett spelkonto online.... Läs vidare
Skapa inloggning

Vanliga frågor

Här hittar du svar på några vanliga frågor om hur det fungerar att spela online hos Svenska Spel Tur. Om du fortfarande känner dig osäker på hur du skapar en inloggning går det alltid bra att kontakta kundservice, som besvarar dina frågor via telefon, chatt och e-post.... Läs vidare
Till kundservice